24/8-16

"FÅR JAG LOV" AVSLÖJAR:

MARTIN - NY ORDINARIE MEDLEM I DONNEZ! 

 

I nya numret av FÅR JAG LOV (nr 4-2016, som når de första prenumeranterna nu i dagarna) avslöjar vi att Donnez utökar från fem till sex medlemmar. Countrysångaren Martin Nilsson avvecklar nu sina solouppdrag och är fr.o.m. september ordinarie medlem i Donnez. Han har sedan i somras vikarierat för bandets sångare Donald ”Donne” Laitila som fått problem med sina stämband. Samarbetet fungerade så bra att vikariatet nu blivit permanent. Donne kommer även fortsättningsvis vara kapellmästare och bandets ansikte utåt. Sången delar de båda på så snart Donnes röst är på topp igen. Läs Donnes och Martins kommentarer i nya numret av FÅR JAG LOV (4-2016, i butik 30 augusti)

 

 

22/7-16 

MALUNG LEVERERADE

 

Med en förstasida i Sveriges Största dansbandstidning "Får jag lov" känner jag ett lyckorus i hjärtat. Tusen tack till alla som kom, till kollegorna och till Sannex som vi delade scen med. /Martin

 

 

1/7-16

DONNEZ + MARTIN = SANT

 

I juni månad fick Martin frågan om han hade möjlighet att hoppa in som stand-in för Donne, som har ordinerats vila för sina ansträngda stämband. Martin tackade ja och nu är samarbetet ett faktum.

Med en lyckad premiärkväll i ryggen, åker Donnez och Martin tillsammans på dansbandsturné under juli och augusti månad. Gå in på spelplanen för närmre info.

 

24/6-16

MARTINS LÅT TILL LASSE STEFANZ

 

Martin skrev tillsammans med Mats Larsson och Åsa Karlström låten "Den jag är idag" som nu har hamnat på Lasse Stefanz senaste Album "Roadtrip". Olle föll pladask för både text och musik efter att ha lyssnat på demon som Martin sjöng in för att inspirera de stora dansbandsgiganterna. 

Låten finns nu ute på Spotify, så lyssna och njut av bästa spåret.